Vi tar nå opp bestilling på kjekjøtt og geitekjøtt. Vi har nisjeavtale med Nortura. Vi sender til slakt I oktober/november. Vi leverer kjøttet direkte fra slakteri til kunder I Trondheim.
Vi har følgende alternativer på kje:
- Grovpartering; hele lår, hele boger, hele pinnesider med hel nakke og hel slagside.
- Finpartering med pinnekjøtt; hele lår, hele pinnesider med rygg (kotelettkam), hel slagside, nakke og bog deles til fårikålkjøtt.
- Finpartering med fårikålkjøtt; hele lår uten halebein, hele sider med slagside, sadel til doble koteletter og resten til fårikålkjøtt.
- Finpartering med fårikålkjøtt; hele lår uten halebein, hele pinnesider uten rygg, sadel til koteletter og resten til fårikålkjøtt.
- Ung geit på 1,5 år (17-20 kg) ferdig grovpartert (hel lår, hel bog, hele sider, fileter utskåret).
- Geit; vi har også 2 eldre dyr som vi planlegger og slakte høsten 2017.